NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Aplicatii Print Digital

Ca aplicatii print digital frecvent solicitate putem aminti cartile de vizita, invitatiile nunta, fotografii sau diverse materiale publicitare in tiraj mic sau mediu. Suplimentar, printul digital hybrid ofera si posibilitatea printarii pe cartoane speciale cu texturi accentuate sau pe suport din material plastic de tipul celui folosit pentru carduri. In conditii de calitate a printului digital similara tiparului offset, pentru aplicatiile printului digital nu mai exista conditia tirajului minim.

Aplicatii Print Digital - Tiraje Mici

Datorita posibilitatii de printare in tiraje mici si posibilitatii de a comunica targhetat, practic costurile materialelor tiparite sunt reduse semnificativ. Printul Digital Hybrid asigura costuri semnificativ mai bune comparativ cu tiparul offset pentru tiraje de pana la 4000 A4 sau chiar mai mari (functie de gradul de incarcare). Pentru vizualizare imediata a preturilor puteti utiliza calculatorul online disponibil in sectiunea Print Digital Preturi .

Aplicatii Print Digital - Date Variabile

O importanta aplicatie a printului digital este mailing-ul, care reprezinta printarea de date variabile, atat de necesara pentru o comunicare targetata - scrisori, notificari, plicuri, etc.

O alta utila aplicatie a printului digital este billing-ul sau printul tranzactional, care reprezinta printarea de date variabile pe tipizate financiar contabile, contracte, scrisori comerciale.

Aplicatii Print Digital - Urgente

Printul Digital este o solutie eficienta de realizarea rapida de diverse materiale necesare pentru anumite evenimente, atunci cand termenle devin presante sau cand pur si simplu ceea ce trebuia printat a ramas pe ultima suta de metri.

NO SPEED LIMITS !

Formula 1 Zi pentru Urgentele de Print Digital

 

print date variabile

[:ro]Print Date Variabile[:en]Variables Data Print [:]

Read more
print date variabile

[:ro]Print Tranzactional[:en]Transactional Print[:]

Read more
print materiale publicitare

[:ro]Materiale Publicitare[:en]Advertising Materials[:]

Read more
print carti tiraj mic

[:ro]Print Carti Tiraje Mici[:en]Print Books Small Quantities[:]

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site