NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Print Carti Tiraje Mici

Realizam operatiuni complexe in procesul de tiparire profesionala. De la setari minutioase pentru formate speciale ale hartiei, a formei si a caracteristicilor materialelor folosite, pana la finisari digitale dintre cele mai diversificate.

Se pot face orice format doriti, color sau alb negru, urmand ca dupa printare / tiparire, cartile realizate vor fi legate / finisate prin brosare cu termoclei sau capsare pentru cartile cu numar de pagini mai mic.

Preturile variaza in functie de mai multi factori: printare color sau alb negru, numar pagini, formatul cartii, tiraj si tipul de hartie folosit.

PRINT CARTI TIRAJE MICI

Aveti un buget limitat pentru noua carte? Sau este prima lucrare de acest gen si doriti sa o printati intr-un numar mic de exemplare? Tipografia Global Print va ofera cotatie de pret personalizata in functie de preferintele dumneavoastra si de finisarile speciale dorite. Solicitati o cotatie de pret personalizata.

Design coperta:

Coperta are o importanta foarte mare in promovarea unei carti. Aspectul si prima impresie sunt decisive, iar o coperta realizata intr-un mod profesionist va avea un impact mult mai puternic asupra cititorului. De aceea, pe langa serviciile profesionale de tipar si finisari speciale, asiguram servicii integrale de creatie grafica si design pentru lucrarile dumneavoastra.

Grafica pentru coperta este un serviciu foarte solicitat de partenerii cu care am colaborat pana in prezent.

Copyright pentru ilustrațiile folosite - acestea sunt furnizate de autor care trebuie să se asigure că are dreptul de a folosi acele poze.

Calitatea fotografiilor - în selecția ilustrațiilor pe care le furnizează, autorul este rugat să țină cont că acestea trebuie să îndeplinească minimele cerințe de ordin estetic și calitativ (dimensiuni, rezoluție).

Informații pentru coperta IV (spatele cărții), de genul: foto autor, scurt text de prezentare a cărții, listă a lucrărilor de același autor etc.

PRINT CARTI TIRAJE MICI

Print si finisari de nivel tipografic!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site