NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Materiale Publicitare

Detineti un business si doriti sa va faceti cunoscuti? Aveti nevoie de vizibilitate pentru a incheia parteneriate si cu persoane care nu se afla neaparat in aria dumneavoastra demografica?

Pe langa eforturile de comunicare din mediul online, foarte importante pentru business-ul dumneavoastra, puteti opta si pentru clasicele materiale publicitare. Acolo unde nu reusiti sa comunicati online cu publicul dumneavoastra, va puteti asigura vizibilitatea prin amplasarea unor materiale de promovare. Tipografia Global Print asigura o gama foarte complexa de materiale publicitare realizate in conditii optime, la standarde profesionale de calitate. Mai jos puteti regasi o lista cu recomandarile noastre pentru materialele pe care le puteti include in strategia dumneavoastra de promovare:

 1. Pliante
 2. Flyere
 3. Cataloage
 4. Reviste
 5. Calendare
 6. Plicuri brand-uite
 7. Mape personalizate
 8. Postere/Afise
 9. Etichete personalizate
 10. Pungi personalizate
 11. Roll-up-uri
 12. Casete Luminoase
 13. Afisaj cu Rame Click
 14. Standuri de expozitie

Atat in activitatea de zi cu zi, cat si atunci cand participati la evenimente si aveti nevoie de o vizibilitate mai mare, Tipografia Global Print va poate asigura toate instrumentele de care aveti nevoie!

Mai mult decat atat, puteti beneficia si de serviciile noastre de constructie grafica, asigurate de graficienii profesionisti cu experienta din echipa noastra! Imaginea dumneavoastra conteaza!

Alegeti cu incredere Tipografia Global Print!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site