NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Print Date Variabile

Diversitatea domeniilor in care se folosesc etichete cu date variabile a cunoscut o crestere importanta in ultimii ani. In consecinta, gama echipamentelor de etichete print date variabile disponibila a inregistrat la randul ei o dezvoltare spectaculoasa impreuna cu gama de solutii informatice bazate pe coduri de bare. Etichetele pot avea si alte date variabile, utile proceselor de productie.

Etichetele pot fi tiparite pe hartie autocolanta, autoadeziva, offset, hartie speciala de etichete sau dublucretata. Gestionarea datelor variabile, generarea codurilor de bare, editarea grafica si consultanta privind codurile de bare, sunt servicii asigurate fara costuri suplimentare. Etichete pot fi tiparite, functie de tiraj offset, digital sau flexo.

Codul de bare – reprezentare simbolica codificata, procedeu care permite identificarea rapida a unui produs si a caracteristicilor sale (natura, originea, tipul, greutatea, pretul) prin folosirea unui cititor optic de coduri (scanner electronic), conectat la un computer. Avantajele inscriptionarii unice folosind codul de bare:

- permite un control eficient al stocurilor (introducerea/scoaterea automata din gestiune a produselor, urmarirea numerelor de serie), selectarea automata a pretului, eliminarea erorilor generate de operarea umana, simplificarea operatiunilor de distributie fizica

- eliberarea imediata de bonuri complexe de catre casele de marcat fiscale, cuprinzand informatii detaliate pentru fiecare produs achizitionat- reducerea timpului de servire si de asteptare a cumparatorilor.

Etichetele cu date variabile pt productie sunt aplicate manual, fiind destinate tirajelor mici sau medii. Acestea pot fi tiparite, in functie de tiraj, pe tipar offset, digital sau flexo. Se pot realiza pe hartie autocolanta, autoadeziva, offset, hartie speciala de etichete sau dublucretata, in functie de preferintele dumneavoastra.

  1. Etichetele autocolante pot fi produse in orice dimensiune.
  2. Etichetele autoadezive pot fi tiparite alb/negru sau color.
  3. Etichetele pot fi tiparite in orice tiraj, pot fi comandate etichete coduri bare in tiraje foarte mici.
  4. Etichetele  pot avea doua sau mai multe coduri de bare, precum si alte date variabile.
  5. Etichetele pot avea si alte date variabile, utile proceselor de productie.
 

NO SPEED LIMITS !

Formula 1 Zi pentru Urgentele de Print Digital Publicitar - Date Variabile

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site