NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Print Tranzactional

Integrarea printului digital si a tiparului offset reprezinta solutia optima de comunicare. Materialele comerciale pretiparite offset sunt personalizate individual, conferind un caracter personal comunicarii. Astfel se obtine o mai mare atentie a destinatarului asupra mesajului transmis prin intermediul printului digital cu date variabile.

Marketingul direct s-a dovedit a fi un mijloc foarte eficient in cresterea profitului companiilor, fiind o forma de comunicare direct la tinta. Print digital-date variabile este baza acestui serviciu prin personalizarea formatelor pretiparite (printarea de date variabile color, sigle, harti de localizare, etc). Acest serviciu poate fi folosit pentru a oferi unicitate documentelor sau tipizatelor emise, permite tiparirea de serii unice pe facturi sau formulare, expedierea de scrisori adresate direct destinatarului sau inserarea codurilor de bare pe tipariturile comerciale.

O aplicatie importanta este si personalizarea scrisorilor sau a plicurilor transmise catre un numar mare de clienti sau potentiali clienti. De asemenea, prin direct mailing sunt expediate frecvent pliante, flyere, cataloage si alte materilale de marketing, cu personalizare diferita pe fiecare exemplar.

Print digital date variabile:

- fluturasi salarii securizati;

- extrase de cont;

- coduri PIN;

- etichete plic cu adresa destinatar;

- alte formulare interne.

NO SPEED LIMITS !

Formula 1 zi pentru Urgentele de Print Digital

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site