NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Print Digital Produse

Integrarea materialelor de print digital si a tiparului offset reprezinta solutia optima de comunicare. Materialele comerciale pretiparite offset sunt personalizate individual, conferind un caracter personal comunicarii. Astfel se obtine o mai mare atentie a destinatarului asupra mesajului transmis prin intermediul printului digital cu date variabile.

Gama produselor ce pot fi printate digital este foarte larga si cuprinde materiale ca: pliante, flyere/volante, mape de prezentare, cataloage, reviste, afise/postere, carti de vizita, calendare, felicitari, foi cu antet, bloc notes, envelope vouchere, coperti cd/dvd etc.

Serviciile de print digital pot fi urmate de urmatoarele operatiuni de finisare: plastifiere mata sau lucioasa, lacuire UV simpla sau selectiva, laminare, faltuire, biguire, capsare, aplicare spira metalica sau din plastic, rotunjire colturi carti de vizita, stantare pentru realizare forme atipice.

Sunt asigurate si serviciile de creatie grafica necesare realizarii produselor printate digital sau tiparite offset, servicii grafice ce urmaresc respectarea tuturor etapelor impuse de un marketing de succes.

 "Formula 1 zi" - Este un serviciu de tipar digital in regim de ugenta, ce este supus regulamentului valabil pentru serviciul "tipar offset 1 zi". Termenul de productie pentru printul digital este minim, realizarea materialelor printate digital fiind cea mai rapida solutie tehnica.

 

NO SPEED LIMITS !

Formula 1 Zi pentru Urgentele de Print Digital

Afise print digital

[:ro]Afise Print Digital[:en]Digital Print Posters[:]

Read more
print digital brosuri

[:ro]Brosuri Tiraje Mici[:en]Brochures Small Quantities[:]

Read more
print digital carti de vizita

[:ro]Carti de Vizita[:en]Business Cards[:]

Read more
[:ro]Meniuri Restaurant Personalizate[:en]HoReCa Menus[:]

[:ro]Meniuri Restaurant Personalizate[:en]HoReCa Menus[:]

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site