NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Afise Print Digital

Afise print digital format maxim 110X250 cm

Afisele printate digital pot avea orice dimensiuni, dar nu mai mari de 110 cm latura mica. Pot fi printate digital afise inclusiv pe hartie opaca pentru a nu afecta buna vizualizare. In cazul printarii afiselor pe hartie subtire sau hartie transparenta fiind posibil ca la afisare, functie de locul afisat, sa se vada si anumite elemente ale afiselor mai vechi.

Afise print digital large format 110X250 cm

Afisele printate digital pot avea orice dimeniuni A3, A2, A1, A0, B3, B2, B1, B0, 110X250 cm sau chiar mai mari in cazul in care de doreste decorarea unui perete interior. Echipamentul de productie afise printeaza cu cerneala pe baza de latex, ceea ce face ca posterele printate sa fie perfecte atat pentru exterior cat si pentru interior. Calitatea afiselor este de nivel foto, practic maximul tehnologic existent pentru print digital afise. Nu este impus un tiraj minim de afise per comanda.

Afise electorale hartii speciale

Afisele electorale pot fi tiparite pe hartie autocolant sau hartii speciale pentru print digital. Hartiile speciale asigura un aspect excelent afiselor electorale printate digital. Pentru afise electorale se pot folosi hartii cu spate opac blueback sau hartii opace, hartii sintetice cu rezistenta exterioara mare, etc. Hartiile speciale dau durabilitate afiselor electorale, in special in cazul afiselor printate cu cerneala latex, care au si protectie UV. Se recomanda in mod special printarea pe hartii speciale opace a afisele electorale.

In cazul afiselor electorale print digital se intampla frecvent ca imaginea sa fie deterioarata si textul afisului electoral sa fie ilizibil datorita afiselor electorale peste care se aplica. Afisele electorale pot fi tiparite si offset, dar pe hartie standard, formatul maxim va fi de 70X100 cm si va exista conditia unui tiraj minim de 300 de afise electorale. Preturile afiselor electorale tiparite offset (tipar clasic) vor fi semnificativ mai mici odata cu cresterea tirajului.

Afise preturi

Preturile afiselor variaza in functie de formatul afiselor, hartie, gradul de acoperire si rezolutia de print digital. Preturile afiselor format mare incep de la 2,9 Euro+TVA / mp. Practic pretul pentru un afis A3 printat digital incepe de la 0,3 Euro+TVA. Pretul pentru un afis printat offset incepe de la 0,05 Euro+TVA.

Afise urgente

Afisele printate digital au termen standard de productie 2-4 zile lucratoare. Pentru urgente afisele pot fi printate in termene mai mici. Functie de stocul de hartie, afisele pot fi printate in regim de urgenta in termen de 1 zi, pentru care se percepe un pret cu 10% mai mare.                                                                                                                                                                                                                                                       .

 AFISE FORMAT MARE PRINT DIGITAL

CEA MAI MARE GAMA DE HARTII DISPONIBILE

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site