NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Brosuri Tiraje Mici

Brosurile personalizate sunt instrumente de promovare foarte eficiente atunci cand lansati o gama noua de produse sau servicii. Clientii sau partenerii dumneavoastra se familiarizeaza mult mai repede si mai usor cu ofertele disponibile si astfel se pot inchega parteneriate si relatii de business durabile si profitabile.

Avantajul unui material de promovare precum brosurile sau cataloagele este ca se pot include un numar semnificativ de imagini ale produselor, imagini care pot influenta decizia de cumparare. O prezentare care cuprinde si elemente vizuale va avea mai mult succes decat un simplu flyer sau pliant de prezentare.

Conditia unui tiraj minim este eliminata, putandu-se printa chiar si un singur exemplar, tiraje foarte mici. Ca exemplu, postere pentru decorarea unui magazin sau de promovare oferte speciale. Printul digital tiraje foarte mici poate fi urmat de urmatoarele operatiuni speciale de finisare:

- Plastifiere mata sau lucioasa;

- Lacuire UV simpla sau selectiva;

- Laminare;

- Faltuire;

- Biguire;

- Capsare;

- Aplicare spira metalica sau din plastic;

- Rotunjire colturi carti de vizita;

- Stantare pentru realizare forme atipice.

Specialistii spun ca un print digital este cea mai buna alegere pentru printarea de tiraje foarte mici. Folosind aceasta tehnica de imprimare, asiguram un timp de executie al materialelor foarte scurt, la o calitate exceptionala de la prima la ultima pagina printata. Materialele necesare pentru promovarea afacerii unei firme sunt disponibile astfel la preturi competitive, eliminându-se stresul imprimarii în tiraje foarte mici.

Acordati atentie partenerilor dumneavoastra de afaceri prin calitatea materialelor distribuite!

 

 FORMULA 1 ZI PENTRU URGENTELE DE PRINT DIGITAL

brosuri tiraje mici

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site