NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Pungi Hartie Folio – tiraje mici

Pungi hartie folio tiparite avantaje

Tiparirea offset a pungilor personalizate permite obtinerea de formate atipice speciale, care reprezinta in sine un element de personalizare ce poate intari identitatea vizuala corporate. Deasemenea, se poate opta pentru hartii speciale texturate, natur, colorate in masa si pentru finisari speciale cu folio (plastifiere mata sau plastifiere lucioasa, lacuire selectiva, embosare, intarituri manere, intarituri fund punga), care vor crea unicitate si vor atrage atentia asupra pungilor de hartie astfel personalizate sau pentru snururi de diverse culori.

Pungi hartie personalizate cu folio

Pungile din hartie deja formate sunt personalizate digital, print negru sau color. Pot fi personalizate inclusiv pungile in tiraje mici 10-20 pungi comanda. Personalizarea digitala a pungilor este recomandata in cazul unei machete grafice simple gen logo si date contact. Este eliminata conditia tirajului minim pentru personalizarea digitala a pungilor de hartie. Pungi hartie folio in tiraje mari pot fi personalizate toate formatele standard de pungi. In cazul pungilor tiparite dimensiunile vor fi conform cerintelor creatiei grafice.

Personalizarea pungilor de hartie este o varianta convenabila pentru comerciantii care utilizeaza aceste pachete in scopul de a isi promova brandul. Pungile inscriptionate cu sigla sau eventual cu logo-ul propriu sunt considerate materiale de promovare cu un impact semnificativ. Posibilitatile de personalizare – policromie.

Pungile se pot confectiona atat din hartie de diferite grosimi sau culori (natur, texturate sau colorate in masa), cat si din cartoane speciale pentru un aspect mai rafinat. Se pot aplica finisaje precum plastifiere mata sau lucioasa, lacuire selectiva (plana sau 3D), embosare sau timbru sec, iar manerelor se pot aplica intarituri pentru un grad mai ridicat de rezistenta.

 

PUNGI HARTIE ORICE DIMENSIUNE!

SUSTINEM BUSINESS-UL DVS.!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site