NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar

"Formula 1 zi tipar offset" este un serviciu express, unic pe piata tipografiilor din Bucuresti si este supus urmatoarelor reguli si conditii:

 1.  termenul de productie de 1 zi reprezinta 1 zi lucratoare, nu calendaristica,
 2.  pentru comenzile de tipar offset primite dupa ora 14.00, termenul de productie de 1 zi va curge incepand cu a doua zi ora 09.00,
 3.  termenul de 1 zi nu include si transportul produselor tipografice comandate,
 4.  livrarea produselor de tipografie se va face inclusiv prin serviciul "Late Delivery",
 5.  termenul de 1 zi pentru tipar offset, este calculat de la momentul finalizarii dosarului de comanda, care va cuprinde si grafica in forma finala de tipar, viza "bun de tipar" (semnatura, stampila, data), dovada incasarii avansului,
 6.  pentru tiraje mari, termenul se considera indeplinit prin livrari partiale, practic in termenul stabilit sa fie livrate partial produsele tipografice comandate,
 7.  produsele tipografice comandate trebuie achitate in avans,
 8.  serviciul "tipar offset 1 zi" presupune plata unei taxe de urgenta in cuantum de 10% din valoarea comenzii,
 9.  serviciul este valabil numai pentru conditiile si tarifele standard practicate de Global Print si nu poate fi cumulat cu alte discounturi sau oferte speciale,
 10.  acest serviciu este disponibil doar pentru lucrarile de tipar offset care nu necesita finisari tipografice complexe, care nu necesita operatiuni de finisare suplimentare sau alte operatiuni manuale (stantare, plastifiere, lacuire UV selectiva, embosare, lipire, tipizate sub forma de caiete, etc.),
 11.  garantat 1 zi - pentru fiecare zi de intarziere se va aplica o penalizare in cuantum de 5 % din valoarea produselor tipografice intarziate ce va fi platita sub forma de voucher pentru urmatoarele comenzi de tipar si grafica. Aceste penalizari vor fi evidentiate pe factura fiscala aferenta urmatoarei comenzi.

Global Print isi rezerva dreptul de a modifica prezentul set de reguli si conditii, fara a fi necesara comunicarea expresa a modificarilor aplicate. Global Print va avea insa obligatia de a publica pe website-ul companiei regulamentul in forma modificata.

 

No speed limit !

Grand Printx - Formula 1  zi tipar offset Da startul la tipar !

[:ro]II.Tipar Publicitar[:en]Advertising print[:]

Read more

[:ro]Tipar Publicitar[:en]Advertising Print[:]

Read more

[:ro]Produse Tiparite[:en]Printed Products[:]

[:ro]

Un studiul realizat de Academia Heildelberg ce analizeaza toate zonele in care produsele tiparite este folosit ca mijloc de comunicare si care are ca baza stiintifica un volum mare de informatie rezultata din 80 de studii si rapoarte referitoare la piata germana, publicate de cele mai importante institutii de cercetare de marketing, asociatii profesionale, grupuri de presa si universitati, releva impactul printului in piata de publicitate si demonstreaza faptul ca este un domeniu indispensabil.

Publicul tinta caruia i s-a adresat studiul nu a fost nicidecum tipografiile, ci oamenii de marketing si media. Ca drept urmare analiza comparativa pentru media tiparita, TV si internet si impactul printului in media, conving si cel mai reticent strateg de media de puterea si eficienta comunicarii prin tipar produse. Rezultatele au fost comunicate in cadrul unui congres denumit sugestiv "viitorul tiparului", la care au participat experti germani din domenii ca media, publicitate, tipar produse, IT.

Concluzia acestei intruniri a expertilor celei mai dezvoltate si avansate piete de media si tipar din Europa, a fost ca produsele tiparite vor continua sa fie si in viitor o componenta indispensabila a mijoacelor media si ca nu putem vorbi despre razboi intre acesti agenti media, ci mai curand de o exploatare a avantajelor noilor oportunitati.

 

Produse Tiparite vor Continua cu Succes !

[:en]

A study conducted by Heidelberg Academy analyzed all areas that use printed products as means of communication. This study is based on a big amount of information, extracted from 80 others studies and reports relative to the German market, studies and reports published by the most distinguished marketing research institutes, professional associations, press groups and universities. This study revealed the high impact of print in advertising market and demonstrated that printing is an all-important domain.

The target audience of that study was not consisting of print shops, but marketing and media people. Thereby the “Comparative analyze for printed media, TV and internet” and “The impact of print products in media” have the power to convince event the most reserved media strategist of the power and efficiency of the printed products. The results were made public at a congress suggestively named “The Future of Print”, a congress attended by a lot of German media experts, advertising experts, print production experts and IT experts.

This gathering of experts of the most advance and the most developed media and print market in Europe concluded that the printed products will continue to be an all-important, critical component of media and that we cannot talk about a war between these media agents - an exploitation of the advantages offered by the new opportunities is a better approach.

 

Printed Products will Successfully continue !

[:]
Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site