Produse Tiparite

Un studiul realizat de Academia Heildelberg ce analizeaza toate zonele in care produsele tiparite este folosit ca mijloc de comunicare si care are ca baza stiintifica un volum mare de informatie rezultata din 80 de studii si rapoarte referitoare la piata germana, publicate de cele mai importante institutii de cercetare de marketing, asociatii profesionale, grupuri de presa si universitati, releva impactul printului in piata de publicitate si demonstreaza faptul ca este un domeniu indispensabil.

Publicul tinta caruia i s-a adresat studiul nu a fost nicidecum tipografiile, ci oamenii de marketing si media. Ca drept urmare analiza comparativa pentru media tiparita, TV si internet si impactul printului in media, conving si cel mai reticent strateg de media de puterea si eficienta comunicarii prin tipar produse. Rezultatele au fost comunicate in cadrul unui congres denumit sugestiv "viitorul tiparului", la care au participat experti germani din domenii ca media, publicitate, tipar produse, IT.

Concluzia acestei intruniri a expertilor celei mai dezvoltate si avansate piete de media si tipar din Europa, a fost ca produsele tiparite vor continua sa fie si in viitor o componenta indispensabila a mijoacelor media si ca nu putem vorbi despre razboi intre acesti agenti media, ci mai curand de o exploatare a avantajelor noilor oportunitati.

 

Produse Tiparite vor Continua cu Succes !

tipar plicuri

Tipar Plicuri

Read more
produse tiparite - Global Print

De Ce Produse Tiparite ?

Read more
tipar profesional

Tiraj Minim si Cerinte Tehnice

TIPAR HIBRID - CALITATE DE TOP FARA CONDITIE DE TIRAJ!

Ati dorit pana acum sa realizati produse tiparite sau personalizate, insa v-ati lovit de refuzul tipografiilor offset din pricina tirajului mic? Sau poate ati apelat la un tipar digital, dar nu ati fost pe deplin multumit de rezultate.

Descoperiti beneficiile tiparului hibrid, care imbina avantajele tehnologiilor offset si digital!

Acum posibilitatile de personalizare depind doar de creativitatea dumneavoastra! Tiparim inclusiv pe suporturi media speciale din plastic (tip card) si derivate din plastic, hartii si cartoane speciale. Profitati acum de beneficiile oferite de un suport bine ales! Va stam la dispozitie pentru print pe cartoane de grosimi de pana la 400 g/mp si print pe cartoane speciale foarte lucioase, sidefate sau texturate. Putem tipari pe cartoane pe care nici o alta masina de tipar digital nu poate tipari!

Format mare coala de tipar de 33 x 120 cm! Iesiti din tiparele formatului digital clasic de 33x48!

Realizati materiale de o calritate deosebita cu rezolutie de pana la 3600 dpi si cod culoare CMYK! In plus, asiguram garantia respectarii profilelor de culoare pentru o stabilitate mare a culorilor de la inceputul si pana la sfarsitul tiparirii, prin folosirea unui soft de RIP Fiery full package - original, cu licenta versiunea 2015. Bucurati-va de nuantele spectaculoase!

Calitate de top chiar si la tiraj minim!

Eficienta din punct de vedere al pretului pana la tiraje mai mari decat printerele digitale clasice, cca. 4000 A4 fata de 300-500 A4.

OPTIMIZATI BUGETUL SI VA SATISFACETI TOATE NEVOILE DE TIPAR!

TIPOGRAFIA GLOBAL PRINT - TIPARIM LA TIMP chiar si la tiraj minim!

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site