NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar China

Atunci cand tirajele pentru produsele de tipar comandate sunt foarte mari, in mod natural apare necesitatea optimizarii costurilor de achizitie. Pentru ca fiecare cent optimizat va impacta in mod direct asupra competitivitatii dvs. atat pe plan intern cat si regional, solutia Productie Tipar China nu poate fi eliminata din cadrul strategiilor de print buying a companiilor mari sau a corporatiilor multinationale. Si pentru ca am inteles ca acest trend nu va putea fi ignorat nici de catre industria tipografica, am decis sa facem parte din ccea ce inseamna viitorul pentru productia de mare tiraj.

 

Tipar China - Produse & Tiraje

Gama produselor tipografice ce pot fi tiparite in China este una foarte larga, incepand de la cataloage de produs sau pungi din hartie si pana la ambalaje. Suportul nostru pentru print buying este propus in principiu pentru produsele ce se comanda in tiraje foarte mari, tiraje ce pot permite o eficientizare importanta a costurilor totale fata de solutia productiei in house.

 

Tipar China - Conditii & Avantaje

Pentru productie tipar China trebuie avut in vedere un termen de 6-8 saptamani, la care se adauga transportul maritim de cca 8-12 saptamani. In masura in care aceste termene nu pot fi integrate intr-un mod eficient in fluxurile dvs. de business, solutia optima poate fi Productie Tipar Turcia, termenul de productie fiind de 4-6 saptamani, la care se adauga un termen pentru transportul terestru de cca 1-2 saptamani.

Odata depasita acesta provocare de organizare si logistica, se va putea accesa in mod direct avantajul competitional al unui pret de achizitie semnificativ mai mic fata de productia interna. Companiile multinationale ce ne-au incredintat acesta sarcina de print buying, in mod gradual au decis sa lanseze inclusiv comenzile regionale pentru tari precum: Bulgaria, Macedonia, Serbia, Croatia, Slovenia, Ungaria, Moldova, Ucraina si chiar Polonia.

 

Tipar China - Servicii

Beneficiati de servicii integrate complete, pornind de la selectia calificata a tipografiilor producatoare bazata pe intalniri si contacte directe, obtinerea celor mai bune conditii de transport international prin parteneriate stabilite cu importante case de expeditie, precum si indeplinirea formalitatilor vamale realizate de comisionari vamali parteneri cu o experienta de peste 10 ani.

 

... IT'S ALL ABOUT TIMING

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site