NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Plicuri

Plicurile tiparite sunt personalizate conform designului dorit inca de la tiparirea colii din care sunt formate plicurile. Personalizarea plicurilor se impune in cazul in care grafica are un grad de acoperire mai mare de 30% sau in situatia in care avem un design grafic pretentios ce implica personalizarea cu culori speciale (argintiu, auriu, Pantone). De asemenea este recomandata in situatia in care designul grafic atinge marginile plicului tiparit.

Tiparirea plicurilor ofera posibilitatea obtinerii de formate atipice unice, care pot reprezenta in sine o personalizare de impact, ce poate diferentia si consolida brandul companiei dvs. De asemenea, se poate opta pentru harti speciale (satinate, sidefate, texturate, natur, colorate in masa, etc.) sau finisari speciale (plastifiere, lacuire selectiva, embosare), care vor creea unicitate si vor mari gradul de interes al destinatarului pentru continutul plicului personalizat astfel. Plicurile tiparite pot fi comandate cu "stoc tampon", sub conditia achitarii stocului.

Tipar plicuri - conditii

Pot fi tiparite plicuri de diverse dimensiuni pe hartie standard sau speciala, pot fi tiparite inclusiv plicurile cu fereastra. Plicurile pot fi tiparite offset numai in situatia unui tiraj minim per comanda, ca de exemplu 1.000 plicuri in cazul plicurilor C4 si 3.000 de plicuri per comanda in cazul plicurilor format DL.

Pentru tiraje mai mici, solutia optima este personalizarea plicurilor deja formate (pentru preturi si detalii vizitati PRINT DIGITAL - PLICURI PERSONALIZATE )

Tipar plicuri - avantaje

-Plicurile tiparite au o gama a formatelor largita, putandu-se tipari plicuri in formate atipice unice si cu inchideri atipice unice, conform cerintelor creatiei grafice;

-Calitatea plicurilor tiparite offset este net superioara calitatii personalizarii digitale a plicurilor deja formate;

-Plicurile tiparite permit folosirea culorilor speciale sau a culorilor Pantone;

-Plicurile pot fi tiparite pe hartie speciala sau pe hartie colorata in masa;

-Plicurile pot avea tiparit si interiorul conform designului grafic dorit;

-Plicurile tiparite pot avea finisari speciale precum plastifierea, lacuirea selectiva sau embosarea.

Tipar plicuri - informatii utile

Pentru o decizie corecta in ceea ce priveste tiparirea plicurilor de care aveti nevoie, trebuie avute in vedere urmatoarele:

- dimensiunea inserturilor (plicul tiparit trebuie sa fie cu minim 1,00 cm mai lung si 0,50 cm mai inalt decat insertul). In cazul inserarii in plic tiparit a unei reviste cu multe pagini este necesar un burduf, care poate varia ca dimensiuni;

- modul de distributie a plicurilor;

- inchiderea plicurilor (gumata, autoadeziva sau siliconica);

- pozitionarea deschiderii plicurilor tiparite (plicurile pentru corespondenta cu inserare automata au deschiderea pe latura mare iar plicurile pentru documente pe latura mica);

- ce se doreste a se tiparii pe plic, astfel se poate folosi hartie offset, kraft sau speciala (grosimea hartiei plicurilor trebuie sa fie maxim 135g/mp, peste 150g/mp plicurile trebuiesc plastifiate altfel pot aparea "crapaturi" ale tiparului la biguri).

.

 Alegeti Plicuri Tiparite Integral

Personalizare tipar offset inca din coala

.
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site