NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Turcia

Solutia optima pentru produsele tiparite comandate in tiraje foarte mari, dar a caror livrare se doreste a se realiza intr-un termen mai scurt decat produsele tiparite in China, este in mod cert productie Tipar Turcia. Pentru astfel de lucrari, in mod evident se impune optimizarea costurilor de achizitie, fiecare procent optimizat avand impact direct asupra competitivitatii dvs. atat pe plan intern cat si regional. Solutia Productie Tipar Turcia nu poate fi eliminata din cadrul strategiilor de print buying a companiilor mari sau a corporatiilor multinationale, ce sunt conditionate de procese de business ce impun un ritm mai alert de productie. Si pentru ca am inteles ca acest trend al externalizarii productiei catre Asia, nu va ocoli nici industria tipografica, am decis sa facem parte din ccea ce inseamna viitorul pentru productia de mare tiraj.

 

Tipar Turcia - Produse & Tiraje

Gama produselor tipografice ce pot fi tiparite in Turcia este una foarte larga, incepand de la cataloage de produs sau pungi din hartie si pana la ambalaje complexe sau cu finisari ce implica niveluri ridicate de cost. Suportul nostru pentru print buying este aigurat pentru produsele ce se comanda in tiraje mari sau foarte mari, tiraje a caror externalizare este de natura sa gereze o importante eficientizari ale costurilor totale, comparativ cu solutia productiei interne.

 

Tipar Turcia - Conditii & Avantaje

Pentru productie tipar Turcia, termenul standard este de 4-6 saptamani, la care se adauga transportul terestru, ce in mod uzual se incadreaza inter-un termen de cca 1-2 saptamani. In masura in care aceste termene pot fi marite pana la 6-8 saptamani pentru productie si respectiv 8-12 saptamani pentru transportul maritim, fara sa va afecteze activitatea curenta, solutia optima poate fi Productie Tipar China.

Odata depasite aceste cerinte de organizare si logistica, beneficiati in mod direct avantajul unui pret de achizitie semnificativ mai mic fata de productia in house, in conditii de productie si livrare relativ mici. Corporatiile multinationale ce ne-au solicitat acest serviciu de print buying, etapizat au decis intr-un final sa lanseze inclusiv comenzile regionale pentru tari precum: Bulgaria, Macedonia, Serbia, Croatia, Slovenia, Ungaria, Moldova, Ucraina si chiar Polonia.

 

Tipar Turcia - Servicii

Sunt asigurate servicii de print buying complete, pornind de la selectia calificata a tipografiilor producatoare bazata pe expertiza, intalniri si contacte directe, obtinerea celor mai bune conditii de transport terestru prin parteneriate cu importante case de expeditie sau utilizarea celor mai cunoscute burse de transport international, precum si realizarea dosarelor de import si vama, realizate cu ajutorul comisionarilor vamali parteneri.

 

... IT'S ALL ABOUT TIMING

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site