NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Cataloage

Cataloagele de prezentare sunt o modalitate eficienta de promovare a business-ului dvs. Va pot reprezenta cu succes si sunt  materialele de prezentare ideale pentru afacerile care ofera produse sau servicii pretenţioase, eventual legate de o formă de artă şi care necesită imagini mari la o rezoluţie foarte bună.

Cat de important este un catalog de prezentare pentru o firma?

Depinde de specificul firmei dvs. Daca oferiti produse si detineti o gama variata de oferte, atunci un catalog de prezentare este un instrument de business foarte util. Clientii sau partenerii dvs. se pot familiariza cu serviciile oferite mult mai usor si mai rapid, sprijinind dezvoltarea parteneriatelor cu acestia.

Cum imi pot realiza un catalog de prezentare personalizat?

Tipografia Global Print ofera, pe langa serviciile profesionale de tipar, si servicii de constructie grafica. Specialistii nostri in productie grafica va pot realiza integral catalogul de prezentare dorit si, pentru a va asigura ca materialul de promovare conceput va atinge succesul dorit, puteti opta pentru printul pe suporturi de hartie dintre cele mai spectaculoase: cartoane speciale cu texturi si aspecte diverse ce amplifica impactul informatiilor transmise. Texturile soft-touch sau aspectele metalizate, glossy sau perlate, hartiile dublucretate sau mate, aduc o nota de eleganta si rafinament catalogului dvs.

Un catalog de prezentare structurat corect are mai multe sanse sa impresioneze si sa transmita mesajele dorite. Printre sectiunile importante care trebuie sa apara in structura unui catalog de prezentare se numara: coperta – numele brandului si elementele de identitate specifice, prima pagina cu o scurta introducere si prezentare a activitatii firmei, obiectivele companiei, misiunea si viziunea, serviciile si produsele oferite, impreuna cu oferte (daca este cazul) si o sectiune cu concluzii sau testimoniale aduse de clientii multumiti.

Recomandari pentru un catalog de prezentare eficient:

  1. imaginile prezentate in catalog sa fie clare si de o calitate foarte buna
  2. layout-ul catalogului sa fie modern, placut ca aspect si care sa permita o rasfoire rapida a continutului, fara a pierde insa esentialul si mesajele importante
  3.  o structura bine definita, subliniind punctele forte si serviciile unice
  4. informatiile transmise structurat, clar si concis, intr-un limbaj accesibil publicului reprezentativ
  5.  sa existe in structura vizuala a brosurii elementele identitare de brand – sigla, nume, logo, slogan, etc.
 

Tipar Cataloage Calitate Excelenta

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site