NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Flyere

Tipar flyere/volante se face pe hartie de grosime intre 90-135 g/mp, altfel costul devine nejustificat, prin natura lor flyere fiind low cost, datorita targetarii dificile prin metodele de distributie specifice si datorita amplorii campaniilor. Flyerele sunt produse cu impact major, destinate in special pentru promovarea ofertelor si serviciilor. Le gasiti pretutindeni si nu va  puteti dezvolta afacerea fara ele!

Considerate de retaileri ca fiind cel mai eficient canal de promovare, tipar flyere constituie un instrument de marketing ce necesita costuri reduse de productie si distributie, dar care poate avea un impact semnificativ asupra vanzarilor. Ele pot fi tiparite fata-verso, pe hârtie lucioasa sau mata, reprezentând un mesaj scris sau o imagine reprezentativa. Tipar flyerele sunt create atât cu scop informativ cât si publicitar si pot fi personalizate în diferite moduri, de la culori la forme si dimensiuni.

Metoda de promovare cu  flyere este cea mai simpla si des intalnita. Marele avantaj il reprezinta pretul scazut care este mult mai mic decat in cazul altor materiale promotionale. Pretul redus al flyerelor se datoreaza in primul rand simplitatii si dimensiunilor reduse, deci consum mic de hartie.

La fel ca si in cazul pliantelor, flyerele trebuie sa contina doar informatiile necesare livrarii mesajului dorit: logo, date contact si detalii despre campania in derulare.

Tipar flyere/foi volante tiraje mari

Tipar flyere pentru tiraje foarte mari, peste 50.000 buc, putem optimiza maxim costurile prin tipar flyere/foi volante pe hartie specifica masinilor de tipar rotative, LWC sau SC.

Tipar Flyere in Regim de Urgenta

Prin Serviciul Expres de Tipar Offset 1 Zi

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site