NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Pliante

Pliantele tiparite asigura o mai buna decelare a mesajului comercial transmis, decat alte mijloace de comunicare precum newsletterul. Contribuie in acest sens si optarea pentru formate atipice de pliante si flyere tiparite, formate ce reprezinta in sine o personalizare de impact ce ajuta la diferentierea si intarirea identitatii de brand. De asemenea, se recomanda utilizarea de hartii speciale (satinate, sidefate, texturate, natur, colorate in masa, etc.) si finisarile speciale (plastifiere, lacuire selectiva, embosare), care vor construi unicitate si vor mari gradul de interes al clientilor pentru continutul pliantului tiparit.

Tipar pliante-conditii

Pliantele pot fi tiparite offset numai in situatia unui tiraj minim per comanda, ca de exemplu pentru pliante A4 faltuite in 3, tirajul minim este de 2.000 de pliante tipar offset. Pentru pliantele tiparite digital este eliminata conditia tirajului minim. Pentru tipar pliante offset sunt asigurate si serviciile de creatie grafica, machetare si DTP.

Tipar pliante-aspecte tehnice

Pliantele se recomanda sa fie tiparite pe hartie de grosime intre 90g/mp si 150g/mp. Operatiunea standard de finisare dupa tiparire este faltuirea, dar pentru hartii mai groase de 150g/mp este obligatorie biguirea, in caz contrar tiparul poate fi deteriorat aparand mici "crapaturi". Biguirea pliantelor tiparite este un finisaj tipografic ce presupune stanta si implica operatiunea de stantare. Pentru tipar pliante in tiraje foarte mari, pretul optim se obtine prin tiparirea pliantelor pe LWC, hartie speciala masinilor de tipar rotative.

Tipar pliante-avantaje

Pentru o calitate ridicata este recomandat tiparul offset, printul digital fiind recomandat pentru tiraje mici si urgente.

Pliantele tiparite offset permit folosirea de culori speciale Pantone. De asemenea, pentru pliantele tiparite offset avem posibilitatea folosirii unei palete mai largi de hartii, inclusiv hartii speciale sau colorate in masa.

Pliantele tiparite pot avea finisari speciale precum plastifiere mata, lacuire selectiva, embosare, etc. Pliantele tiparite pot fi stantate in forme speciale.

Tipar Pliante in Regim de Urgenta

Prin Serviciul Expres de Tipar Offset 1 Zi

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site