NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

II.Tipar Publicitar

Calitatea materialelor de promovare reprezinta cartea de vizita a companiei. Foarte bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta o companie, un serviciu sau un produs. Putem produce orice tipar pentru materiale publicitare cu grafica prestabilita sau unicat, de forma dorita de client, pe suportul dorit si in tirajul necesar. Datorita imprimantelor performante, putem executa tipar materiale publicitare de calitate, in culori puternice, vii, de la primul pana la ultimul exemplar.

Noi va oferim cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste productia de tipar materiale publicitare:

-Posterele pot fi tiparite pe hartie autocolant sau hartii speciale pentru print digital. Hartiile speciale asigura un aspect excelent posterelor printate. Pot fi hartii cu luciu accentuat glossy, hartii cu textura speciala, hartii cu aspect metalic, hartii cu aspect de perla, etc. Hartiile speciale pun in valoare imaginile si posterele printate. Posterele printate digital sunt disponibile si in magazinul nostru online: http://www.postere-online-shop.ro

-Mapele pot fi tiparite pe cartoane speciale diferite texturi si dimensiuni, cu buzunare interioare lipite sau stantate, fiind o modalitate eleganta de a furniza informatii suplimentare cu privire la companie

-Calendarele de birou , de perete sunt un suport excelent de promovare in randul angajatilor companiei dvs si pot fi utilizate drept cadou cu ocazia sarbatorilor importante din an.

-Bloc-notes-urile pot fi tiparite cu o singura culoare dar, pentru o eleganta in plus, putem apela la policromie chiar si pe intreaga suprafata a foilor. Sunt obiecte de papetarie cu destinatie multipla, fiind folosite atat ca si consumabile pentru birou , dar si ca materiale publicitare sau promotionale pentru clienti si public.

Produse Tiparite Calitate Excelenta

 

tipar mape

[:ro]Tipar Mape[:en]Portfolios[:]

Read more
tipar postere

[:ro]Tipar Postere[:en]Posters[:]

Read more
tipar calendare

[:ro]Tipar Calendare[:en]Calendars[:]

Read more
tipar bloc - notes

[:ro]Tipar Bloc-Notes[:en]Printed Jotters[:]

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site