NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Calendare

Se recomanda ca tiparul calendarelor sa fie executat pe carton de grosime intre 150-300 g/mp. Tipar calendare - poate fi executat conform designului grafic dorit de catre client, fotografiile folosite sunt ale clientului sau pot fi fotografii cumparate:

-Calendare de buzunar (tip carte de vizita);

-Calendare de birou (cu spira sau brosat-lipit);

-Calendare de perete (cu spira sau brosat-lipit + perfor de rupere).

Utilizand calendarele personalizate puteti spune mai multe despre afacerea dumneavoastra decat ati putea transmite cu un calendar standard obisnuit. Calendarele sunt o componenta nelipsita in viata de zi cu zi. Fie ca sunt intr-un birou (triptice, calendare de perete), fie in portmoneu (calendare de buzunar), calendarele reprezinta o forma de promovare binevenita, prezenta in cursul unui an intreg. Multitudinea de formate si posibilitatile vaste de personalizare pun la dispozitia firmelor un adevarat arsenal de oportunitati de promovare.

Calendarele pretiparite pot fi personalizate numai in zona dedicata. Daca este dorita o personalizare integrala a calendarelor, singura solutie este tiparirea acestora. In cazul in care este necesar tipar calendare offset, tirajul minim este de 500 buc.

Tipar Calendare in Regim de Urgenta

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site