NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Seturi Agende si Planner

DISCOUNT - 30% PENTRU TOATE AGENDELE & CALENDARELE 2021

Propunem cea mai complexa oferta de agende, Cataloage Preturi Agende 2021 putand fi descarcate in format electronic aici sau prin accesarea butoanelor dedicate de la finalul prezentei pagini. Puteti opta inclusiv pentru Seturi Agende si Planner complete compuse din Agende 2021, Planner 2021 sau Organizer 2021, inclusiv daca vorbim de Agende Piele Naturala sau Agende cu finisari speciale.

Aveti posibilitatea de a alege din cea mai mare gama de agende, fiind disponibile in stoc Bucuresti peste 100 modele de agende piele si peste 300 modele de agende economice colectia 2021. Fiecare model de agenda putand fi comandat cu coperti in culori diferite, varietatea fiind astfel cu mult mai mare si implicit alegerea celei mai potrivite agende de lux cu mult mai simpla.

Seturi Agende si Planner - Personalizate

Ca noutate pentru 2021, puteti opta pentru personalizarea full color prin Print UV direct pe coperta, astfel putand obtine o seturi agende si planner personalizate cu logoul dvs printat in culorile corporate. Pentru personalizari complexe (logo 3-4 culori si/sau elemente grafice) sau daca va doriti sa personalizati in mai multe colori agende dvs., va punem la dispozitie o personalizare cu totul si cu totul speciala. Acum, seturile de agende si planner se pot personaliza prin  print UV color direct pe coperta agendelor dvs.  Astfel, seturile de agende si planner vor avea un aspect cu adevarat unic, personalizarea de brand fiind transpusa fidel si pe acest produs de promovare atat de dorit de catre clientii dvs. Ca exemplu, putem aminti ca ceeasi tehnologie print UV este folosita la personalizarea obiectelor promotionale sau a carcaselor de telefon. Intelegem astfel ca si agendele pot fi personalizate pe langa logo-ul clasic si cu alte elemente de design grafic;

Si pentru cea mai buna impresie, va punem la dispozitie posibilitatea de a personaliza chiar si 1 singur set agenda si planner. Puteti personaliza astfel atat coperta agendei cu logo-ul sau numele dvs. cat si interiorul prin inserarea a maxim 4 pagini (2 file) ce vor fi tiparite la comanda cu design grafic personalizat.

Important de stiut este ca matrita necesara personalizarii este oferita gratuit pentru agendele comandate pana la data de 15.11.2020 (pret standard subventionat 29.99 Euro+TVA) si ca beneficiati de servicul unic de arhivare si pastrare gratuita in custodie a matritelor, astfel incat sa nu achitati in fiecare an un cost ce poate fi evitat, matritele putand fi folosite minim 5 ani salvati astfel minim 150 Euro + TVA.

Puteti alege din 40 culori folio metalic pentru personalizarea agendelor 2021 cat mai aproape de culorile dvs. de brand. Matrita de personalizare la cald a agendelor se achita o singura data, ea fiind pastrata in custodie pentru refolosirea sa in anii urmatori. Matritele personalizare online agende nefolosite 2 ani consecutiv pot fi casate/distruse/deseu.  In plus, pentru prima data puteti avea agende personalizate cu logo din 2 culori folio, datorita noilor echipamente de personalizare la cald recent achizitionate.

Pentru mai multe detalii privind posibilitatiile de personalizarea a agendelor 2021, vizitati: PERSONALIZARI DISPONIBILE .

Seturi Agende si Planner - Oferte

Seturile de agende si planner beneficiaza de toate ofertele valabile pentru agende, ce pot vizualizate aici: Agende Personalizate Oferte.                                                                                                                                                            .  

Preturi Agende si Planner

recomandate pentru cea mai buna impresie !

DISCOUNT -30% TOATE AGENDELE 2021 AICI:

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site