NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Calendare de Perete Personalizate

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare de perete personalizate, atât ca formate cât şi ca modalităţi de personalizare.  Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei dvs. pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dumneavoastra, iar partea frumoasa este ca vor fi conectati cu serviciile tale pe tot parcursul unui an.

Personalizarea calendarelor implica un proces complex de tipar si presupune inscriptionarea fiecarui calendar cu elementele caracteristice de brand. Calendarele personalizate pot fi instrumente de promovare eficiente datorita costurior reduse, a impactului puternic pe care il pot avea acestea si timpul indelungat de utilizare si expunere. In linia produselor de birotica, calendarele sunt accesorii indispensabile. Indiferent daca ne referim la calendare de birou, de perete sau de mari dimensiuni, acestea sunt nelipsite din activitatea curenta. Datorita faptului ca un singur calendar are o perioada de expunere mare, pe parcursul unui an intreg, putem spune ca este printre cele mai eficiente materiale de promovare pe care le putea folosi.

Personalizarea se poare realiza utilizand tiparirea clasica (imprimare imagine) sau se pot realiza finisari profesionale speciale pentru un aspect final spectaculos, demn de remarcat. Cele mai utilizate finisari sunt inscriptionarile cu folio, emboss, timbru sau chiar lacuire selectiva 3D. Pe un suport special de hartie, finisarile aduc un plus de eleganta si personalitate, lucru care este asociat cu brandul dumneavoastra.

Se poate opta pentru personalizarea integrala a copertilor, insa fara a adauga inscriptii speciale si pe filele calendarului, sau se urmeaza procedura completa de branding, personalizand fiecare fila, inclusiv coperta. Branduirea calendarelor cu elemente reprezentative ale brand-ului dumneavoastra sporeste vizibilitatea si il puteti distribui atat in plan intern cat si extern. Ati putea oferi partenerilor dumneavoastra astfel de materiale personalizate si, in acest mod, va asigurati un nivel de vizibilitate ridicata pe durata intregului an. Costuri mici, impact maxim!

Nu scapati din vedere aceasta oportunitate de promovare a brandului dumneavoastra! Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Se recomanda personalizarea completa pentru a asigura o vizibilitate crescuta.

Caracteristici tehnice

  • Dimensiune Standard: A3(420x297mm), A4(297x210mm) sau Custon(330x480mm) cu capac personalizat de 120x330mm

  • Suport standard: Hartie interior – recomandam gramaj cuprins intre 90 - 300g/mp, mata sau lucioasa; Coperti - DCM (dublu cretat mat) sau DCL (dublu cretat lucios).

  • Numar File: 13 file (coperta si fiecare luna pe fila), 7 file (coperta si cate 2 luni pe fila), sau 4 file (coperta si cate 4 luni pe fila)

  • Print: fata sau fata-verso, alb/negru sau color

  • Sistem de prindere: spira metalica si agatatoare pentru perete

  • Finisari optionale: plastifiere lucioasă sau mată

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN LIVRAREA PROMPTA.

TIPARIM CALENDARE DE PERETE PERSONALIZATE!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site