Carti Vizita Cartoane Speciale

Profitati de Bonus 100 Carti Vizita Cartoane Speciale pentru fiecare 400 de carti de vizita comandate !

Cartile de vizita acordate bonus vor fi tiparite pe acelasi carton pentru care ati optat pentru cele 400 de carti de vizita comandate. Aveti la dispozitie peste 501 tipuri de hartii si cartoane speciale, importate din intreaga lume ( Germania, Franta, Norvegia, SUA, etc ) pentru cele mai speciale carti vizita cartoane speciale.

Carti Vizita Cartoane Speciale - Valori de Brand

Adoptati un stil exclusivist cu ajutorul noilor cartoane speciale. Se fac remarcate prin texturile indraznete si delicate la atingere, dar si prin bogatia culorilor. Fie ca preferati un aspect lucios, sidefat, mat, texturat sau metalizat, cartoanele speciale va pot satisface pretentiile de brand. Se adapteaza pe orice cromatica, oferind cartilor de vizita un aspect deosebit si un impact puternic.

Prima impresie este foarte importanta! Asigurati-va ca ambasadorii brandului dumneavoastra va reflecta perfect personalitatea si valorile brandului.

Sustinem brandurile unice care indraznesc sa se diferentieze si sa isi creeze un renume de succes! De aceea, am lansat pachetul promotional pentru carti de vizita, special adaptat nevoilor dumneavoastra. Alegeti 400 + 100 carti vizita cartoane speciale gratuit !

Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site